Назад

За трета поредна година b2b Media организира конкурса "Най-зелените компании в България"За трета поредна година b2b Media организира конкурса "Най-зелените компании в България". Кандидатстването е онлайн на сайта на националната класация „Най-зелените компании в България 2012” (http://mailing.b2bnews.bg/link.php?M=318135&N=85&L=471&F=H) като срокът е до 10 юни 2013 г. 

 
Ще бъдат оценени и наградени екологично отговорните фирми в страната, независимо от сферата, в която оперират. Зелен Оскар се присъжда за постигнато подобрение в екологичните показатели на бизнеса. Организаторите призовават фирмите да покажат постиженията си в това отношение за 2012 г.
 
Категориите за участие са:
* Индустрия, производствен сектор, рециклираща промишленост, управление на отпадъци
* Автоиндустрия, транспорт и телекомуникации
* Финансови услуги
* Енергетика и технологии
* Строителство и недвижими имоти
* Туризъм, хотелиерство и развлекателна индустрия
* Хранителна индустрия, сектор „услуги”, търговия и селско стопанство
* Медицина, естетична и бюти индустрия
* Медии, комуникации и ПР
* Обществени организации, общини и държавни структури
 
Екип международно жури, специалисти в сферата на оптимизацията на ресурси, екологията и бизнеса, ще определи по трима финалисти във всяка от категориите.
 
В предишните две издания на  националния конкурс участие взеха над 500 компании. Отличените фирми бяха разделени в 10 категории и всяка компания-победител получи своя уникален сертификат, статуетка и обществено признание на официалната церемония по награждаването.
 

17.05.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад