Назад

Иновативни продукти за сигурност, безопасност и охрана предлага Секюрити Експо 2013









Българска търговско-промишлена палата и Агенция Булгарреклама откриха XX юбилейно международно специализирано изложение Секюрити Експо 2013. 

В наши дни сигурността е фактор, който привлича още повече вниманието. На изложението Секюрити Експо 2013 се предоставят идеи за нови възможности към по-високо ниво на сигурност и безопасност на обществото, както и охрана за бизнеса. Именно това внесе допълнителен стимул в осъществяване на изложението, което ще продължи до 9-ти март. 
 
При откриването председателят на Палатата Цветан Симеонов отбеляза, че на първо място за българския бизнес стои въпросът за сигурността на собствеността. С предоставените иновативни продукти българските граждани и бизнес ще имат по-добра защита за своята собственост. 
 
Заместник-министърът на вътрешните работи Димитър Георгиев подчерта, че това изложение ще бъде начин да се създадат предпоставки за надграждане на вече установени партньорски отношения, за постигане на договори за по-добър бизнес.
 
Сред официалните гости на церемонията по откриването бяха и Н. Пр. Джонатан Алън, посланик на Великобритания у нас и председателят на УС на Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана Петко Ангелов.
 
Фирмите и тази година представят топ иноватини продукти в сферата на сигурността, като последно поколение охранителни видеокамери, системи за лесно управление на системите за сигурност (видеонаблюдение, сигнално-охранителни системи и др.), хардуерни модули и софтуерно приложение, системи за гласово оповестяване при пожар, системи за комуникация и Интерком и други. XX юбилейна международна специализирана изложба за сигурност и охрана представя богата съпътстваща програма, включваща лекции по актуални теми, презентации и интересни демонстрации, представени от специалисти в бранша.
 
Световен иновативен продукт за защита от крадци бе демонстриран пред официалните гости при откриването на изложението. Продуктът е немски и е особено подходящ за магазини, складове, трезори, банки, хотели, също така и за дома. Тайванска компания представи продуктите си за видеонаблюдение, които са широко разпространени на летища. Продуктовата гама на компанията е подходяща както за малкия, така и за средния и големия бизнес. 
 
Директни изложители в Секюрити Експо са 63 производители, търговци и дистрибутори, които представят 139 фирми от 15 държави - България, Германия, Великобритания с колективно участие, Китай, Унгария, Чехия, Литва, Латвия, Белгия, Тайван, Босна и Херцеговина, Дубай, Румъния и Испания.
 
След традиционното откриване фирмите изложители бяха наградени с грамоти за участие в XX юбилейно международно специализирано изложение. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерия - Секюрити Експо 2013




07.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад