Назад

Среща с индийска компания за наемане на работна ръка



Каран Шарма, собственик на компанията за наемане на работна ръка “Qatar Manpower Agency” (QMA), разговаря с председателя на БТПП Цветан Симеонов. В срещата участва и Аспарух Карастоянов, член на УС на БТПП.

Представена бе дейността на семейната компания, създадена преде 30 години с основна дейност наемане на работна ръка в Катар. Към момента компанията оперира в страните от Близкия изток, както и в Европа – Полша, Чехия, Албания, Румъния и Гърция. Компанията изрази намерение да стъпи и на българския пазар.

Симеонов от своя страна подкрепи идеята за навлизане на българския пазар, като Палатата ще помогне при намирането на подходящ партньор на индийската компания. Това е още една стъпка от страна на БТПП за подпомагане българския бизнес относно осигуряване на квалифицирана работна ръка.

Отбелязана бе и необходимостта от улесняване и подобряване на българското законодателство при наемането на работници от трети страни.

QMA осигурява персонал по широк кръг специалности, сред които строителство, почистване и поддръжка, нефт и газ, служби за сигурност, хотелиерство, инженерство, логистиката, информационни технологии, финанси. При интерес българските предприемачи могат да посетят за повече информация уебсайта на компанията – www.qatarmanpower.net   

 

 


02.07.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад