Назад

БТПП ви кани на уебинар на тема: „Цялостни решения в подкрепа на бизнеса: франчайз услуги, ваучери за храна, карти за гориво и пенсионно осигуряване в България“

Събитието ще се проведе в БТПП, София, ул. Искър 9 и в платформата „Zoom“


Българската търговско-промишлена палата и Съветът по инвестиции към нея отправят покана за участие в уебинар на тема „Цялостни решения в подкрепа на бизнеса: франчайз услуги, ваучери за храна, карти за гориво и пенсионно осигуряване в България“ на 20 май 2024 г. от 15.00 ч.  в хибриден формат. 

Целта на уебинара е представяне на финансови услуги на франчайз: Пенсионно осигурително дружество Бъдеще, нов български дигитален оператор на ваучери за храна – Foodcart, представяне на първия български картов оператор benzin.bg, франчайзът през погледа на новите технологии, представяне на Fast Pay.

Уебинарът е предназначен за представители на бизнеса – големи, средни и малки компании, регионални търговски палати, браншови организации и други заинтересовани.

Желаещите да участват в събитието, могат да заявят предварително своя интерес на следния линк. Участието е безплатно. Регистрираните участници ще получат допълнителна информация за свързване, в случай че предпочитат виртуално участие.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg

 


12.04.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад