Назад

БТПП отправя покана за участие към нейните членове и партньори във финално събитие по проект ,,FactCheck"





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие във финално събитие по проект ,,FactCheckAdapting quality of VET offer to the need of industry in the manufacturing sector'', което ще се проведе на 15 април 2024 г от 15.00 ч.  във виртуален формат.

Проект FactCheck е насочен към адаптиране на професионалното образование и обучение към нуждите на пазара на труда, новите умения в контекста на Индустрия 4.0 и насърчаването на дигитални инструменти в преподаването.

Ще бъдат представени резултатите от проектните дейности, анализ на нуждите от специалисти и умения в електро и металния сектор. Участниците в събитието ще се запознаят с набор от инструменти за онлайн обучение и електронна платформа с материали за обучение в двата сектора, разработени от партньорите от България, Германия, Гърция, Испания и Полша. 

Семинарът ще се проведе в онлайн формат съгласно приложената предварителна програма. Желаещите за участие могат да се регистрират ТУК до 12.04.2024 г. Програма на събитието ТУК.

При нужда от допълнителна информация можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421, 02 8117 489, e-mail: irelations@bcci.bg

Официална покана

 


03.04.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад