Назад

Глобалната услуга Verified by GS1 с разширено търсенеГлобалната платформа от регистри  GS1 Registry Platform продължава да расте – фирмите, доставчиците на услуги и правителствата могат да използват Verified by GS1, за да проверят идентичността на над 400 милиона продукта.

Независимо дали във физическия свят или в дигиталния свят на електронната търговия, основополагащо е да се гарантира уникалната идентификация на продуктите, така че данните за тези продукти да могат да се споделят безпроблемно. Глобалният номер на търговската единица GS1 (GTIN) – известен също като цифрите под баркода в етикета на продуктите – играе ключова роля в цифровата трансформация на индустрията, като свързва продуктите с точни данни. Когато всички физически продукти имат уникална идентификация, продуктите могат да бъдат представени както в цифровия свят, така и във физическия свят (магазини, домове и т.н.) – с множество ползи за индустрията като опростени списъци, съкратено време до рафтовете в търговската мрежа, повече прозрачност за потребителите и ограничаване на фалшификатите.

Използвайте Verified by GS1, за да проверите лесно идентичността на продукта!

Ново: От 1 юли 2023 г. нова функционалност в платформата позволява да се прави проверка и по глобален номер на локация GLN, по наименование на фирма и на различни GS1 идентификатори като SSCC на логистичен етикет, GRAI за амбалаж, GCN за номер на купон, GMN за номер на модела на продукт (медицинско изделие) и други.

Verified by GS1 осигурява уникална, надеждна и проверима информация за продукти, компании и локации на бизнес партньори и държавни институции.

GS1 България дава своя принос в глобалното решение Verified by GS1, чрез продуктовия каталог БГ Баркод. Всички производители и притежатели на търговски марки от различни сектори, които активно въвеждат информация за своите продукти в БГ Баркод, получават видимост на продукта в цял свят и увеличаване на доверието на потребителите към продукта/ марката.

Ако искате да станете част от Verified by GS1 и БГ баркод или желаете да получите повече информация, не се колебайте да се свържете с GS1 България на тел: 02/8117439, 611, 603 и на ел. поща: bgbarcode@gs1bg.org

 


27.07.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад