Назад

GS1 Международна конференция по здравеопазване 2023



От 3 до 5 октомври 2023 г. в Сао Пауло, Бразилия ще се проведе 38-та Международна конференция по здравеопазване GS1. За желаещите да участват в събитието е предоставена възможност – на място в Сао Пауло и/или онлайн.

Конференцията е ключово събитие за споделяне на информация, новости и постижения на GS1 общността за сектор здравеопазване и се провежда два пъти в годината.

Сред темите, които са включени в програмата, са: проследимост при лекарствата, трансформация на болниците, регулации относно уникалната идентификация на медицински изделия (UDI), управление на данни, оперативна съвместимост на IT системите в здравеопазването, логистика на веригата за доставки и др. Темите ще бъдат представени в 13 общи пленарни сесии и в отделни паралелни тематични групи. Повече за програмата тук.

Сред спонсорите на конференцията е и българската софтуерна компания СофтГруп АД - член на международната група GS1 Healthcare и регулярен спонсор на събитията в здравеопазването.

Участието в събитието е платено. За таксите може да се информирате тук. За участие на място, разходите за пътни и хотел се поемат от самите участници.

Работен език: английски.

За повече информация и регистрация за събитието може да посетите страницата, или да се свържете с GS1 България, официален представител в България на международната организация GS1 AISBL, на тел.: 02 811 7 567 или на e-mail: gs1bulgaria@g1bg.org

 


24.07.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад