Назад

Цветан Симеонов присъства на юбилейния концерт по повод 110 годишнината на Националната финансово-стопанска гимназияПредседателят на Българската търговско-промишлена палата уважи празника на НФСГ. Той бе част от почетните гости на събитието.

В речта която отправи към присъстващите ученици, учители и родители Симеонов изрази благодарността си за възможността БТПП да работи с НФСГ и помощта, която нейните ученици и стажанти са оказвали и продължават да оказват на Палатата безброй пъти в рамките на партньорството им. Той изрази надеждата си, че настоящото сътрудничество между НФСГ и БТПП ще продължи и за в бъдеще, като ще бъде ползотворно и за двете страни.

Председателят на БТПП подчерта огромната важност за изучаването на икономическите науки. В този ред на мисли той посочи важността на лицето Иван Грозев - виден икономист и индустриалец, бивш председател на БТПП от 1895 до 1916 г., като човек с ключова роля за икономическото развитие на България след Освобождението.

Цветан Симеонов връчи сребърен медал с лика на Иван Грозев на Мая Гешева, директор на Националната финансово-стопанска гимназия.

Линк към пълната версия на филма Патриарха на градежа 

Тиизър https://www.bcci.bg/videos/view/867

Трейлър : https://www.bcci.bg/videos/view/850

 

 


29.06.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад