Назад

Партньорство с Northern Illinois University - САЩ





БТПП ще си партнира с Northern Illinois University (NIU) - САЩ  за реализиране в България на Магистърска програма по бизнес администрация -  DoubleExecutive MBA. Това бе договорено по време на среща на председателя на БТПП Цветан Симеонов с Ани Филипова, програмен директор за Източна Европа на NIU.

Програмата DoubleExecutive MBA, която NIU и УНСС стартират в България, е едногодишна и единствената в България, чрез която можете да получите две акредитирани Executive MBA дипломи – американска и българска - без пътуване до САЩ, задочно и на местна цена.

Програмата е за професионалисти, които имат бакалавърска степен във всяка една специалност и трудов стаж. DoubleExecutive MBA има за цел да надгради техните знания с всички нови тенденции в управлението на бизнеса.

Програмата предлага уникалната възможност на работодателите да подобрят знанията на своите служители и да ги подготвят за бъдещето, като по този начин създават следващите лидери в организацията“, отбеляза по време на срещата председателят на БТПП.

Включени са дисциплините: Дигитална трансформация; Екологично, социално и корпоративно управление (ESG); Лидерство; Стратегическо международно управление; Лидерство; Маркетинг, Управление на глобалните вериги за доставка; Финансов анализ; Анализ и управление на разходите.

Програмата започва през септември 2023, а приемът е стартирал на  адрес: www.emba-sofia.com

Програмата ще продължи 12 месеца, включително практически проект със start-up компания и дипломна работа. 

Обучението ще се провежда от американски  лектори на английски език. Присъствени лекции ще има в рамките на един уикенд всеки месец, когато американските професори ще преподават в УНСС, подпомагани от български професори. В останалото време заниманията ще бъдат онлайн.

Повече за програмата ТУК

 


03.04.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад