Назад

Продължава доброто сътрудничество с Одринската търговско-промишлена палата





Българската търговско-промишлена палата бе домакин на среща с делегация от Одринската търговско-промишлена палата. Председателят Цветан Симеонов обсъди с партньорите Сезай Ирмак – председател на Борда, Мустафа Емре - председател на Общото събрание, заместник-председателите Юнус Садж и Суат Булут и представители на Управителния съвет на Одринската търговско-промишлена палата възможностите за продължаване на доброто сътрудничество между бизнес организации от България и Турция.

Симеонов посочи, че възможностите за търговия, инвестиции и съвместно производство между съседи са наистина много. Членовете на делегацията представиха своите компании, които оперират в различни сфери: хранително-вкусова промишленост, услуги, изкуство, строителство, занаяти, сувенири, производство на брашно, хляб и материали за хлебопроизводство, винопроизводство и др.

При интерес за намиране на партньори в Одрин и региона, българските компании могат да се свързват с БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Делегацията от Одринската търговско-промишлена палата е осъществила срещи с партньорски организации и институции в Хасково, Пловдив, София и има интереси към контакти в Ямбол, Стара Загора и Бургас.

 


16.01.2023 г.

Видео:

Назад