Назад

Партньорска среща със Свободна зона Анталия

Бе обсъдено предстоящо посещение на български компании в Анталия




БТПП проведе работна среща с представител на Свободна зона Анталия с цел договаряне на търговско сътрудничество между компании, които работят в секторите строителство, земеделие, хранително-вкусова промишленост, дървообработвателна и мебелна промишленост, хартиена промишленост – производство на опаковки, земеделие, торове и химически агенти за земеделието, машиностроене, химическа промишленост /пластмаси, полиестер, акрил и др./ и текстилна промишленост.

Свободната зона в Анталия е една от 5-те най-големи индустриални зони на Турция.

Участие в срещата взеха Габриела Димитрова, директор „Международно сътрудничество и международни организации“, и Мирослава Маркова, главен експерт. От турска страна участва Гьозде Толонгюч, мениджър външна търговия. 

В рамките на работната среща беше обсъдено предстоящо посещение на български компании в Анталия, Турция. Дискутирано беше и организирането на B2B срещи. Визитата ще се осъществи през месец ноември тази година. Целта на събитието е засилване на двустранните търговски отношения и ориентиране към резултати.

БТПП ще информира допълнително за предстоящите събития с партньори от Анталия. При предварителен интерес българските компании могат да се свържат с дирекция Международно сътрудничество и международни организации на палатата, e-mail: interdpt@bcci.bg, тел. 02 8117 489.

 

 


10.01.2023 г.

Още новини:

Видео:

Назад