Назад

Унгарска компания за медицинско оборудване се представя на българския пазар

Fémfeldolgozó Zrt. търси сътрудничество с дистрибутори и търговци на медицинско оборудване, техника, обзавеждане и консумативи


Томаш Будай, бивш търговски съветник в Посолството на Унгария в София, посети БТПП и се срещна с председателя Цветан Симеонов - в качеството си на търговски представител на унгарска компания за медицинско оборудване у нас.

Симеонов обсъди с Будай възможностите за разширяване на икономическото сътрудничество между България и Унгария. Будай представи дейността на FF Fémfeldolgozó Zrt., която e част от Rév Group. Компанията произвежда метални шкафове и медицинско обзавеждане с марката FF MED тип BLANCO. Тази година за първи път компанията е представена на българския пазар посредством участие в специализирано изложение в София. Повече информация ТУК.

Собственикът на компанията - Андраш Рев, е сред основателите и настоящ председател на Федерацията на дунавските търговски палати, в която участват няколко регионални търговски палати от България. Освен това той е председател на Унгарско-турската секция в Унгарската търговско-промишлена палата.

Симеонов обсъди с госта и активното сътрудничество на БТПП с Унгаро-българската стопанска камара, в която Томаш Будай е почетен член.

 


15.12.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад