Назад

Фирма Proxiad SEE представи дейността си в БТПП

Предлага IT консултиране и разработка на проекти за секторите финанси, застраховане, енергетика, транспорт и др.


 

Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов се срещна с ръководството на фирма Proxiad SЕЕ. Тема на разговора бе иновацията и дигитализацията в бизнеса и възможностите за партньорство.

Кристиана Димова, мениджър бизнес развитие, представи накратко дейността и приоритетите на фирмата.

Proxiad SЕЕ e модерна високотехнологична компания, основана преди повече от 16 години. Тя е лидер в създаването, поддържането и развитието на софтуерни продукти, основно за клиенти от Западна Европа, САЩ и Канада. Компанията е част от френската Proxiad Group с повече от 24-годишна история и над 1000 ИТ професионалисти в 10 офиса във Франция, 2 в България (София и Пловдив) и отскоро с присъствие в Македония (Скопие).

Към момента в компанията работят над 250 специалисти, ангажирани с проекти във финансовата индустрия, застраховане, енергетика, транспорт, телекомуникации, снабдяване и други.

Proxiad SЕЕ предлага услуги като IT консултиране на B2B клиенти, клиентско обслужване на английски, немски, френски, испански и италиански език. Компанията поддържа партньорства с множество технологични лидери и е сертифицирана с най-новите стандарти, включително и в областта на "снабдяване и доставки (procurement)".

Фирмата е  организатор на PlovDev, най-голямата конференция с техническа насоченост в Пловдив и двигател на IТ общността в града. Десетото издание на PlovDev ще се проведе на 24 и 25 ноември тази година.

През 2022г. компанията е отличена с награда за най-добра стратегия за бизнес устойчивост и с награда за разработване на технологии, подпомагащи управлението на човешкия ресурс.

Продуктовата  гама включва две софтуерни решения: DESK BUDDY - система за управление на хибридни офис пространства, и GROW - система за измерване на ефективността, удовлетвореността и продуктивността в работната среда.

 

 

 

 

 


17.10.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад