Назад

GS1 България получи плакет за своя 30-годишен юбилей

По време на Общото събрание на Международната организация GS1 в Брюксел




 

Общото събрание на Международната организация GS1 се проведе хибридно през изминалата седмица. В него взеха участие 280 представители от 110 страни, присъствено в Брюксел и онлайн.

На официална церемония бе изпратен дългогодишният изпълнителен директор и председател на Глобалната организация GS1 Мигел Лопера, който участва с официално обръщение  в тържественото отбелязване на 120-годишнината на Българската търговско-промишлена палата през 2015 г. На негово място в длъжност стъпва Рено де Барбуат, който от 2019 г. заема позицията на главен оперативен директор на GS1, а преди това е директор по информационните въпроси във верига Carrefour във Франция, включително член на УС на GS1 и заместник-председател, и като такъв е ключов поддръжник на стандартите GS1. В обръщение към делегатите на ОС в Брюксел, Рено де Барбуат сподели своето преживяване, че стандартите GS1 променят начина, по-който живеем, не само по отношение на веригите на доставка, в които се прилагат стандартите GS1, но и в личен план.

С тържествено връчване на плакети бяха отбелязани годишнините (от 5 до 50) на отделни Национални организации GS1. Плакетите връчиха Мигел Лопера и Кати Венгел, председател на Управителния съвет на GS1.

GS1 България получи плакет в чест на своя 30-годишен юбилей, който беше отразен с множество инициативи в България през 2021 г., в т.ч. юбилейна конференция с международно участие и церемония по награждаване на фирми/организации, множество безплатни обучения, юбилейно издание и други информационни издания, както и алея на розите. От страна на GS1 България в ОС участваха Цветан Симеонов, председател на GS1 България и председател на УС на БТПП, и Цвета Братанова, изп. директор на GS1 България.

 

 


31.05.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад