Назад

Покана за презентация на тема „Инвестиционните и туристически възможности на Киргизстан“, 30 май 2022 от 10 часаБългарската търговско-промишлена палата информира, че съвместно с Посолството на Киргизстан в Украйна, акредитирано за България, организира презентация на тема „Инвестиционните и туристически възможности на Киргизстан“. Събитието ще се проведе на 30 май 2022г. /понеделник/ от 10.00ч  в хибриден формат – присъствено в сградата на БТПП и в платформата Zoom.

Киргизстан е страна в Централна Азия, с възможност за търговия на над 6200 стокови позиции с Европейския съюз, без такси по Общата система за преференции /GSP+/. Също така страната е член и на Евразийския съюз, където износът е облекчен. Киргизстан има добър инвестиционен климат и стабилна данъчна политика. Основни сектори в икономиката са: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, текстил, енергетика, строителство и др. По време на презентацията ще бъдат представени инвестиционните и туристически възможности на страната.

При интерес за участие, моля да се регистрирате ТУК в срок до 27.05.2022г. /петък/. Участието в събитието е безплатно. Работен език: английски. Потвърдилите онлайн участие ще получат линк за свързване в Zoom.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП, тел.: 02 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.

Приложение: Проекто-програма

 

 


19.05.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад