Назад

БТПП поздрави НАФТСО с 20-годишния й юбилей

Сдружението осигурява работа на повече от 33 процента от заетите в частния сектор за сигурността






 

 

Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) отбеляза 20-та годишнина от своето учредяване. По този повод Управителният съвет на Сдружението проведе Юбилейна сесия „Двадесет години НАФТСО“ на 11 май 2022 г. в Резиденция Бояна.

Специални гости на събитието бяха ръководни представители на работодателски организации, в които членува НАФТСО, сред които е и Българската търговско-промишлена палата. Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи поздравителен адрес на Асоциацията, която е активен член на Палатата. Взаимното конструктивно сътрудничество обхваща инициативи в защита интересите на бизнес средите и прилагане на добри практики в социалния диалог.

В сесията взеха участие представители на частния бизнес в сектор  сигурност и гости от Република Северна Македония. Сред поканените официални гости беше председателят на Парламентарната комисия по отбраната Атанас Зафиров.

Акцентът на Юбилейната сесия беше поставен на представянето на дейността на НАФТСО през изминалите 20 години от нейното учредяване до настоящия момент и мястото на организацията в развитието на частната охранителна индустрия. Бе подчертано, че членовете на Асоциацията осигуряват работа на повече от 33 процента от наетите в частния сектор за сигурността.


11.05.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад