Назад

БТПП с нови услуги за бизнеса



В непрекъснато променящата се конкурентна и партньорска среда се появи необходимостта бизнесът да има по-голяма предвидимост и възможност за по-бързи и навременни решения. За фирмите е повече от препоръчително да имат информация за своите контрагенти и партньори. В търсенето на нови начини за подпомагане на тези процеси, БТПП в сътрудничество с ICAP Bulgaria предоставя услуга за изготвяне на бизнес профил на фирми или т.нар. „кредитни доклади“. Те дават надеждна и пълна информация, която очертава дейността, рентабилността и стабилността на дадена компания. Докладите могат да послужат като отправна точка в създаването на допълнителни възможности за печалба и предотвратяване на потенциални загуби, свързани с измами, неуспехи или забавени плащания.

Част от новите услуги за бизнеса, които БТПП ще предлага в сътрудничество с партньорската организация, е и Industry Report and Watch“, в който се анализират и проследяват промените в 80 сектора на българската икономика. Услугата подпомага бизнеса да идентифицира растящи, нововъзникващи и свиващи се пазари, информация за най-новото проучване на сектора, подпомага за оценката на представянето на дадена компания спрямо конкурентите й, както и да послужи за по-добрите управленски решения и финансов резултат.  

Друг продукт е Програмата за Платежна дисциплина на DUN&BRADSTREET-ICAP TRADE EXCHANGE. Програмата е първа по рода си у нас, но e с добре развита мрежа по света, включително в Европа, Русия и Китай. В България, базата данни вече е за близо 190 000 дружества. Регистърът би бил особено ценен за дружествата, работещи на българския пазар, в настоящето кризисно и несигурно време и поради липсата на аналитична информация в областта на платежната дисциплина.

За да научите повече за новите услуги на БТПП и преференциалните цени за членовете на Палатата, можете да се свържете с: М. Дамянова, Директор на Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване, тел: 02 8117 477, e-mail: bcci.centre@bcci.bg


15.07.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад