Назад

Хибриден форум Retail Digital Summit - 11 май 2021

Бъдещето на ритейла - тенденции и иновации


2020 беше повратна година за retail сектора. Всички трябваше да се адаптираме бързо и успешно към условията на  Ковид-кризата. Логично това се отрази на живота на хората, дейността на фирмите и бизнес моделите им.

Конкуренцията се обостри, тъй като в мрежата всеки може да съпоставя продукти и цени за минути, което би могло да доведе до срив и загуби за бизнеса.

Ако фирмите и организациите – членове на БТПП желаят да научат най-добрите стратегии и тактики за трайно привличане на клиенти и партньори и да се откроят на фона на конкуренцията, хибридният форум  RETAIL DIGITAL SUMMIT e събитието за тях, организирано от списание Еnterprise. Retail Digital Summit e хибриден форум с основна цел да развие и свърже цялата екосистема в търговията на дребно: младите и амбициозни марки, утвърждаващите се компании и лидерите на пазара. 

След решение на Министерски съвет събитието ще бъде официално и присъствено с 30% капацитет при спазване на всички епидимични мерки.

От списание Enterprise предоставят 10 безплатни пропуски за членовете на Палатата за участие в хибридния форум, който ще се проведе на 11.05.2021г. от 09.30 часа, като можете да заявите интерес в БТПП  на е-мейл: s.trifonova@bcci.bg. 

Информация за събитието можете да намерите тук.

 


20.04.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад