Назад

Посланикът на Япония посети БТПП





Посланикът на Япония Н. Пр. Хироши Нарахира посети Българската Търговско-промишлена Палата и разговаря с председателя Цветан Симеонов. В срещата участва и Мичийо Миямото, втори секретар в икономическия отдел към посолството.

На срещата Посланик Нарахира информира подробно за предстоящата подготовка по провеждането на ЕКСПО 2025 в град Осака, Япония. https://www.expo2025.or.jp/en/

В тази връзка  БТПП  изразява пълната си подкрепа за успешното провеждане на ЕКСПО 2025 в Япония и участието на представители на българския бизнес в предстоящото международно изложение. Страната на изгряващото слънце е желан и надежден партнъор на България със своя изключителен опит в областта на високите технологии и за привличане на подходящи инвестиции с оглед повишаване конкурентноспособността на българската икономика.

В презентацията на ЕКСПО 2025 заинтересованите от участие български компании и предприемачи могат да намерят по–подробна информация, както и да се уведомят за сроковете за заявяване конкретен интерес за участие в изложението.


08.01.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад