Назад

Българо-виетнамски бизнес форум с В2В срещиВ рамките на честванията по случай 70-годишнината от установяването на дипломатическите отношения между Република България и Социалистическа република Виетнам Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към министъра на икономиката на Р България и Виетнамската агенция за насърчаване на търговията (VIETRADE) към Министерство на индустрията и търговията на СР Виетнам организират съвместно онлайн бизнес форум с двустранни срещи между компании от двете страни.

Събитието ще се проведе на 10 септември от 10 часа, като ще бъде открито от официални представители на Министерство на икономиката на Република България, Министерство на индустрията и търговията на СР Виетнам, ИАНМСП и VIETRADE.

Бизнес форумът ще представи пред заинтересованите компании възможностите на виетнамския пазар и условията за реализиране на съвместни проекти, както и регулаторните рамки на територията на страната, а в отделни виртуални зали, разделени по секторна насоченост, представителите на българския бизнес ще могат да се срещнат с потенциални бизнес партньори от Азиатската страна.

Очаква се участието на представители на виетнамски компании от следните сфери:

  • производители на селскостопански стоки
  • хранително-вкусова промишленост – кафе, чай, подправки, ядки
  • дрехи, защитни маски от плат
  • химическа индустрия – пластмасови домакински продукти; екологични продукти за еднократна употреба и др.

От виетнамска страна е проявен интерес и към внос на селскостопански продукти, строителни материали, изделия от тежката химия (гуми и каучукови продукти, дървесни плоскости); текстилна и обувна промишленост; услуги в сферата на медицината, хотелиерство и ресторантьорство и др.

При допълнителен интерес, представителите бизнеса могат да продължат онлайн срещите и на 11 септември 2020 г.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират, с подробно разписана информация за конкретен интерес, като попълнят регистрационна форма най-късно до 04.09.2020 г. и я изпратят на е-mail адрес: n.georgieva@sme.government.bg.

Изпратената информация ще бъде предоставена на виетнамската страна, с оглед предстоящите двустранни срещи между участниците.

След регистрация всички участници ще получат адрес и код за достъп до онлайн събитието , програма и актуален списък на виетнамските фирми.

Допълнителна информация бихте могли да получите от Николина Георгиева, главен експерт към ИАНМСП, на тел. 02/940 7977.

Предварителен списък на виетнамските фирми


02.09.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад