Назад

БГ Баркод: за свободното времеФирма „Озон Ентъртейнмънт“ АД със своя онлайн магазин за продукти зa забавления и cвoбoднo вpeмe, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 17-21 август 2020 г.

От 2008 г. фирмата посредством сайта ozone.bg се опитва събира на едно място техника, аксесоари и игри подходящи за хора от всякакви възрасти. Онлайн магазинът си поставя за цел трудната задача да намери за всеки потребител по нещо, с което ще прекара по-добре свободното си време и ще „изиграе скуката“.

Информация за продукти с марката на „Озон Ентъртейнмънт“ АД може да бъде намерена вече и в електронния каталог БГ Баркод, съдържащ стоки от всички категории. В него фирмите въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти от различни сфери. Веднъж въведени продуктовите данни, те могат да се споделят с различни търговски партньори от страната и чужбина, особено с така популярните през последните години marketplace платформи за продажба, предоставящи лесен начин да се увеличат броя на взаимодействията с потенциални клиенти.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


28.08.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад