Назад

АНКЕТА ОТНОСНО ПРЕКЪСВАНЕТО НА ВЕРИГАТА НА ДОСТАВКИ В ЕВРОПА ПОРАДИ COVID-19



През последните месеци пандемията от коронавирус засегна редица компании, индустрии и веригата на доставките като цяло. Това предизвика невиждано глобално икономическо забавяне. COVID-19 повлия бизнесa, особено силно малките и средни предприятия (МСП), което често води до прекъсване на веригата на доставки.

Европейската комисия и Enterprise Europe Network обединяват усилията си и насърчават малките и средни предприятия да споделят своя опит за това как пандемията от коронавирус е засегнала тяхната компания. Представителите на бизнеса може да предоставят своя принос и да споделят как се справят с последиците от кризата. По-конкретно, проучването е фокусирано върху прекъсванията по веригата за доставки и това как МСП могат да получат подкрепа. Целта на тази инициатива е да се събере навременна информация, която да помогне на Европейската комисия да оформи по-добре политиките за възстановяване.

Освен това МСП, участващи в проучването, могат да поискат допълнителна подкрепа от съществуващите европейски мрежи за подкрепа на бизнеса, като Enterprise Europe Network.

Анкетата може да бъде попълнена при предоставяне на данни за контакт или анонимно. Личните данни ще останат поверителни, в съответствие с  конкретната декларация за поверителност.

Може да свалите анкетата от ТУК. За да отговорите моля да отделите 10 минути.

Попълнените анкети моля изпратете на: een@bcci.bg

За повече информация и съдействие може да се обърнете към:

Enterprise Europe Network

Българска търговско-промишлена палата

Тел: +359 2/ 8117 525 / 515/ 505

Е-mail: een@bcci.bg

http://www.bcci.bg

https://een-bcci.com/


10.08.2020 г.
Назад