Назад

БГ Баркод: споделеното кафеБългарската фирма, специализирана в печене и пакетиране на кафе и разтворими продукти, „Зора Трейд 12“ ЕООД е с най-много въведени продукти за седмицата 20-24 юли 2020 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирмата е собственик на регистрираната и защитена марка ZARRA Caffè. Продуктите с тази марка присъстват във всички основни дистрибуционни канали в цялата страна: заведения, магазинна мрежа, вендинг автомати и офиси. „Зора Трейд 12“ ЕООД разполага с  фабрика с високо технологично и автоматизирано оборудване, с внедрена международната система за управление на качеството ISO 9001:2015 и НАССР.

Екипът на ZARRA Caffè от технолози, баристи и сервизни техници се грижи за усъвършенстването и поддържането на еднакъв вкус, аромат, крехкост, сила и цвят на изпечените зърна. Този контрол гарантира качествени еспресо кафе напитки, като се стремят да откликват на променящите се изисквания и вкусове на клиентите. „Зора Трейд 12” ЕООД произвежда и продукти с частни търговски марки, собственост на други фирми.

Посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога, за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога и става чрез сканиране или въвеждане на баркода на продукта. В мобилно приложение БГ Баркод може да се намери информация, която не се събира върху етикета като: атрактивна продуктова фотография, приложение на продукта, рецепти, линкове и др.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 

 


31.07.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад