Назад

БГ Баркод: дигитална информация за потребителите



Един от най-големите производители на захарни и шоколадови изделия в страната „Захарни изделия – Варна“ ЕООД с най-много въведени продукти за седмицата 13-16 април 2020 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирмата оперира повече от 25 години и е изцяло ориентирана към производството и търговията с храни. Над 90% от бизнеса на „Захарни изделия – Варна“ ЕООД са съсредоточени в подсегмента на захарните изделия - вафли, бисквити, сухи пасти и меденки. Заема място в топ 4 на производителите на захарни и шоколадови изделия в България и е вторият най-голям износител в бранша. С течение на времето „ЗИВ“ ЕООД разширява портфолиото си със солени снаксове, хлебни изделия, напитките с плодове, хранителни продукти с фокусирани изцяло върху минимално преработени суровини. Компанията развива няколко десетки марки добре познати на българския потребител, сред  които SweetPlus, SaLza, otMazzetto, Zido, „Утро“ и др.  Фирмата разполага с производствени бази във Варна, Балчик и Велико Търново.

БГ Баркод е електронен каталог, който предоставя възможност за производители от различни сектори да въведат еднократно и на едно място качествени данни за продуктите си, които в последствие лесно да споделят към свои търговски партньори, електронни магазини и други платформи за електронна търговия. Вече могат да се намерят и продуктите на „Захарни изделия – Варна“ ЕООД, придружени с атрактивна продуктова фотография.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 

   


01.05.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад