Назад

Кампания "Работи от вкъщи с OfficeSuite безплатно”



Партньорство на БТПП с  Мобайл Системс и OfficeSuite

В тези трудни времена и за обществото, и за бизнеса  Българската търговско-промишлена палата се включва активно в кампанията “Работи от вкъщи с OfficeSuite безплатно”, заедно с Мобайл Системс и OfficeSuite. Целта е ограничаване разпространяването на коронавируса и стимулиране работата от вкъщи в различни сфери на бизнеса.

Част от бизнеса има вече опит и разполага с механизми за работа от разстояние, но за други  е неочакваната ситуация и предизвикателство, към което трябва да се адаптират буквално в много кратки срокове.

Въвеждане  на непрекъснатост на производствения процес чрез дистанционна работа на персонала са важна стъпка, за да се подготвят и минимизират потенциалните неблагоприятни икономически ефекти от епидемията, за да се запази жизнеспособността на фирмата.

Ако вие или вашият екип работите от вкъщи, за да помогнете за ограничаването на разпространението на коронавируса, може да вземете  OfficeSuite Personal пълен лиценз за 3 месеца и неограничен брой потребители.

Лицензът, който всеки желаещ ще получи от посочения линк https://www.officesuite.com/bg/workfromhome  , е крос-платформен и един лиценз може да се ползва от един потребител на следните устройства: Windows, Android & iOS.

Единствено при инсталиране на iOS устройства процесът e малко по-сложен.  Кратка инструкция за инсталиране на iOS устройства .

1.    Посетете: www.officesuite.com/activate

2.    Следвайте стъпките, след като вкарате активационния ключ, за да създадете акаунт

3.    След като имате създаден акаунт, свалете приложението на устройство от Apple App Store

4.    Натиснете Sign In и се логнете със създадения акаунт от стъпка 2.

 
За Windows и Android устройства не би следвало да има затруднения.

Какво е OfficeSuite?

OfficeSuite за Windows е универсален офис пакет, пълна алтернатива на Office 365, който включва 5 модула за обработка на текстови документи, презентации, електронни таблици, PDF документи и поща, налично е и за Android и iOS. Пакетът предоставя пълен набор от всички необходими инструменти, за да свършите офис работата си блестящо и от дома.

Повече информация – https://www.officesuite.com/bg/workfromhome.

Ако имате  затруднения пишете на и-мейл wecare@mobisystems.com

   


31.03.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад