Назад

Красимир Дачев : Очаквайте при следващи конкурси пак да се проявим като добри инвеститори









 

Стамен Янев, Председател на БАИ, връчи Специална награда за цялостен принос в развитието на инвестициите в България на Красимир Дачев, който е Председател на СД на Свилоза АД – град Свищов и Заместник председател на БТПП.

 

При приемането на наградата за инвестиция през 2019 та година г-н Дачев каза : ,,Стремежът за инвестиции е една болест, един наркотик, който е неизкореним. Така че очаквайте при следващи тиражи пак да се проявим като добри инвеститори“ .

 

Българската агенция за инвестиции (БАИ) вече четеринадасет години организира наградите „Инвеститор на годината”. Целта на конкурса е да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през годината.

 

От БАИ напомниха, че с връчването на тези награди изразяват признателност към приноса на инвеститорите в българската икономика.

 

Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа ни за интелигентен и устойчив икономически растеж. 

 

Традиционно наградите са статуетки "Златен бик", изработени от скулптора Сейфетин Шекеров и кристални плакети на БАИ.

 


28.02.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад