Назад

БТПП в подкрепа на кариерно експо



 

 

Председателят на БТПП  проведе среща с Теодора Добрева, представител на организаторите на Career Show 2020. Обсъдиха се възможностите за сътрудничество, както за провеждане на кариерното експо, така и за други събития и мероприятия.


Кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2020 ще се проведе на 10 септември в зала Арена Армеец. На събитието се очакват над 3000 кадри, както и участието на 200 от най-големите фирми на българския пазар.

Всички посетители минават предварителна селекция. Организаторите на Career Show 2020 са заложили критерии, на които кадрите трябва да отговарят - поне 2 години трудов опит, минимум завършена бакалавърска степен и отлично владеене на чужд език. Така събитието става платформа за свързване на бизнеса с квалифицираните кадри.

На площ от над 4 дка срещата с работодатели ще бъде придружена от атрактивна програма с активности в общо 4 тематични сцени. Там посетителите ще могат да участват в лекции и уъркшопи за кариерно развитие, теми за баланса работа-личен живот, ИТ и високи технологии, както и технологични демонстрации на живо.

При интерес може да регистрирате  фирмата си като изложител тук.

 


29.01.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад