Назад

БГ Баркод: традиционните български вкусове„Бъзонада“ ООД с най-много въведени продукти за седмицата 2-6 декември 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Бъзонада“ е краткото име на „сироп от бъз“ и  е производна дума от „лимонада“. Растението бъз вирее в България, като за приготвянето на сока се използват цветовете му. Мнозина асоциират вкусът на тази напитка с детството си, когато на пазара не е имало такова разнообразие, а сокът от бъз се е произвеждал в домашни условия. От „Бъзонада“ ООД правят модерен прочит на тази напитка. Фирмата е създадена през 2018г. и залага на традиционните български вкусове от близкото минало: сок от бъз по оригинална рецепта и  в комбинация с нови иновативни вкусове, както и боза.  От „Бъзонада“ ООД се стараят да подбират най-качествените съставки и да ги съчетават и превръщат в уникални вкусове, така че да паснат на всеки.

Информация за продуктите на „Бъзонада“ ООД вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/


13.12.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад