Назад

Почетният консул на Република Мавриций посети БТПП



Христо Бушев, почетен консул на Република Мавриций в България, посети БТПП и обсъди с председателя на Палатата бъдещи съвместни инициативи и представяне на инвестиционните възможности и бизнес климата на Мавриций.

По време на работна среща бе обсъдена актуалната икономическа ситуация в африканската страна, като бяха маркирани и основните сектори на страната, сред които: финансови услуги, туризъм, фармация, медицинска техника, бижутерия и др. Дискутиран бе и интереса към продукти на леката промишленост и земеделска техника.

Сред темите на срещата беше и предстоящо посещение на делегация от Мавриций и организирането на инвестиционен форум в София през февруари 2020г. БТПП ще информира допълнително за програмата на посещението и профилите на фирмите.

Цветан Симеонов предложи организирането и на изложба на местни продукти по време на посещението на делегацията от Мавриций.

Фирмите, които проявяват интерес към сътрудничество с Мавриций, могат да се свържат с дирекция „МСМО“ към БТПП на e-mail: m.markova@bcci.bg.


12.12.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад