Назад

Отличия за Деня на строителя



На тазгодишния бал по повод Деня на строителя, организиран на 24 октомври от Камарата на строителите в България, Красимир Дачев, заместник-председател на БТПП, връчи наградата за  „Най-динамично развиваща се компания, изпълняваща проекти на частни възложители" на Стамен Иванов, управител на „Микс Констръкшън“ ООД. Фирмата е специализирана в проектирането, производството, транспорта и монтажа на сглобяеми конструкции от обикновен и предварително напрегнат стоманобетон за изграждането на инфраструктурни проекти, промишлени, административни, обществени и търговски сгради, както и логистични и сервизни центрове.

Приветствия по повод браншовия празник отправиха председателят на УС на Камарата на строителите г-н Илиян Терзиев, както и вицепремиерът г-жа Марияна Николова, министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на транспорта Росен Желязков  и Нено Димов, министър на околната среда и водите.
Специално отличие получи г-жа Мая Косева, управител на Научноизследователския строителен институт, по случай 120-годишнината му.

 


25.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад