Назад

Търговско-икономическите отношения България-ИзраелНа работна среща между председателя на БТПП Цветан Симеонов  и проф. Руслан Пенчев – новоизбран председател на Българо-израелската търговско-промишлена палата, бяха разгледани търговско-икономическите отношения България - Израел. 

В продължение на традиционно доброто сътрудничество председателят на БТПП запозна проф. Пенчев с програмата на Палатата за 2020 година, с акцент  съвместни дейности в сферата на комуникационните и информационните технологии,  киберсигурността, управлението на проекти и възможностите за взаимодействие между български и израелски фирми в условията на взаимен интерес.

Проф. Пенчев, ректор на Международното висше бизнес училище, в което се обучават студенти по съвременна образователна технология, сподели професионалния си опит и иновативните методи при дистанционното образование, даващо уникалната възможност за придобиване на висококачествено образование и изследователска дейност, без посещаване на учебното заведение, с възможност да се учи от всяка точка на света, в удобно за всички време и място.

Цветан Симеонов подчерта необходимостта от по-тясна връзка наука–бизнес, особено в IT сектора, за по-голяма  ориентация на научните постижения към практиката.

 


25.10.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад