Назад

БГ Баркод: иновативна компания „Кантареус Ер“ ООД



„Кантареус Ер“ ООД, иновативна компания оперираща  в сферата на добиването, изследването и прилагането на суровини и продукти от охлюви Helix aspersa, разработването на натурални хранителни добавки и козметични емулсии за здравето и красотата, е въвела най-много продукти седмицата 14-18 октомври 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

Пазарът на охлюви и техните продукти е от голям интерес в много страни на Европа и Америка и през последните години търпи развитие и у нас.  „Кантареус Ер“ ООД е компания, разработила собствен оригинален и затворен цикъл за отглеждане на градински охлюви от вида Helix aspersa (градински охлюв), както и производство на суровини и крайни продукти на тази основа. Дружеството развива дейност от няколко години, като първоначално се фокусира върху извличането и изследването на суровините от охлюви, а на по-късен етап и върху разработването на крайни продукти – хранителни добавки и козметични продукти. Към момента е налична гама от продукти, които започват да се налагат на пазара под марката CANTAREUS, разработени изцяло на база натурални суровини и са предназначени да подпомагат в максимална степен човешкото здраве и красота.

Фирмата разполага с модерно оборудвани и екологично чисти ферми за отглеждане на охлюви, разположени в подножието на централните части на Стара планина. Дружеството, на основа на собствени патентовани технологични решения, има изградена собствена производствена база за  суровини от охлюви. В България се произвеждат суровините и хранителните добавки,  а козметичните продукти във Франция по рецептура и технология на „Кантареус Ер“ ООД.  Крайните продукти са разработени след обстойни лабораторни и клинични изследвания в тясно сътрудничество с водещи специалисти от Медицински университет – София и експерти към БАН, както и с френски партньори с богат опит в областта.

Част от продуктите под марката CANTAREUS вече могат да се намерят в търговската мрежа, а осен това и в електронния продуктов каталог БГ Баркод. „Кантареус Ер“ ООД се възползва от една от функционалностите на каталога и предостави качествена и обстойна продуктова информация, която не се побира върху етикета.

Благодарение на безплатното мобилно приложение БГ Баркод, допълнителната продуктова информация е изключително достъпна – само на едно сканиране разстояние.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/ и https://www.facebook.com/CantareusBG/


29.10.2019 г.
Назад