Назад

Българо-иракски бизнес форум на 11 септември в БТПП



Българо–иракски бизнес форум ще се проведе на 11 септември 2019г. /сряда/ от 10.00ч. в сградата на БТПП. Организатор е Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Багдадската търговска палата и Службата по търговско-икономически въпроси на България в Ирак.

Основни сектори в икономиката на Ирак са селското стопанство, услугите и промишлеността, като страната играе важна роля на международния пазар на петрол. По данни на Министерство на икономиката, износът ни за Ирак за 2018г . се състои основно от царевица, тестени изделия, птичи яйца, хранителни продукти, крафт картони, медикаменти и др. Вносът от Ирак през същия период е основно от сурови нефтени масла, битуминозни минерали.

Делегацията от Багдадската търговска палата включва представители на следните сектори: строителство, търговия, инвестиции, управление и планиране, хранително-вкусова промишленост, индустриално оборудване.

Желаещите за участие във форума следва да заявят своя интерес в срок до 10 септември /вторник/ като изпратят попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: irelations@bcci.bg. Участието е безплатно. Работен език: английски.

За допълнителна информация: БТПП, Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 421, 8117 494.

Приложение: Списък с делегацията от Ирак

Регистрационна форма и проекто - програма


04.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад