Назад

БТПП ще участва в Икономически форум на Европалати в Рим



Следвайки установената традиция да адресира най-важните и актуални теми за бизнеса в Европа, Асоциацията на европейските търговски палати /Европалати/ подготвя своя Икономически форум (EEF 2019), който ще се проведе на 7 – 8 октомври 2019 г. в гр. Рим, Италия. Българската търговско-промишлена палата, която е пряк член на асоциацията, ще вземе активно участие в събитието и ще представи възможности за интернационализация на бизнеса извън ЕС.

Събитието ще събере 300 представители на европейски национални и регионални търговско-промишлени палати, които ще обсъдят променящия се политически и икономически пейзаж в Европа. Ще бъдат разисквани и практични, конкретни решения за бизнеса в отговор на тези промени.

Сред темите на събитието са:

  • Финансиране на устойчив преход на МСП
  • Дигитализация
  • Умения и служители
  • Интернационализация
  • Активиране на европейския предприемачески потенциал
  • Трансграничен бизнес – силата на Единния пазар.

 

Икономическият форум на Европалати е стратегическо място за среща на търговско-промишлените палати от Европа. За това обсъждането на ключовите приоритети за мрежата от ТПП се комбинира с обмен на опит и представяне на идеи за европейски проекти.

За повече информация: www.eurochambres-economic-forum.eu.

При интерес към темите и резултатите от форума, можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.


02.09.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад