Назад

БГ Баркод: повече продажби с повече видимост

Козметичната фирма „ЗЕДА“ ООД с най-много регистрирани продукти за седмицата 12-16 август


Иновативната българска козметична фирма „ЗЕДА“ ООД е с най-много въведени продукти за седмицата 12-16 август 2019г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирмата е създадена в гр. Пловдив през 2007г., като основната й дейност е разработване на собствени високотехнологични козметични продукти, както и тяхното производство и търговия. От „ЗЕДА“ ООД залагат на разработването и патентоването на новаторски продукти, а ръководството на фирмата познава и се стреми да привежда всички европейски изисквания и норми, касаещи създаването и производството на козметични продукти. Продуктите на фирма „ЗЕДА” ООД са създадени за постигане на осезаем ефект с максимална грижа за здравето и  красотата на потребителя, като в тях присъстват прецизно подбрани съставки от натурален произход. Иновативните козметични продукти на фирмата се продават в търговската мрежа под запазена марка “ALZEDA”.

Непрекъснатият ръст в онлайн продажбите и голямата конкуренция на пазара налага и предоставяне на до скоро по-малко популярни данни за продукта като продуктовата фотография. Що се отнася до онлайн търговията, снимките на продуктите са единствената витрина за тях. Те трябва да са с отлично качество, да отговарят на реалността, като цялостното възприятие максимално компенсира физическата липса на продукта и невъзможността за пряк досег. Точността на визуалните елементи увеличава обема на продажбите, броя на клиентите и намалява броя на върнатите обратно към търговеца продукти. С тази цел БГ Баркод предоставя още една възможност за производителите, чиито стоки се предлагат предимно онлайн. Електронният каталог е предвидил и добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

„ЗЕДА“ ООД е също една от фирмите, които се довериха на GS1 България за заснемане на продуктовата гама посредством мини фотографско студио, специално разработено за снимки на продукти.

Козметичната фирма също традиционно участва в търговското изложение „Доверете се на българското", в което взимат участие производители, търговци, предприемачи, водещи местни фирми, които предлагат различни български продукти в различни области.

Участие на „ЗЕДА“ ООД в  търговското изложение „Доверете се на българското"


23.08.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад