Назад

Rabotno.bg представи в БТПП последната си колекция униформи и лични предпазни средства

Rabotno.bg, една от най-иновативните и бързо развиващи се компании в сферата на производството и търговията с работни облекла и лични предпазни средства, разширява гамата си от продукти. На ексклузивното събитие „Облечете бизнеса в успех“, което се проведе в Българската търговско-промишлена палата, компанията показа пред партньори и представители на най-големите компании в страната своята най-нова колекция.

При откриване на събитието председателят на БТПП Цветан Симеонов отбеляза, че за всеки работодател е полезно да е запознат с постиженията и иновациите в сектора на работните облекла и личните предпазни средства. При проверка от контролните органи, работодателят може да бъде оневинен единствено в случаите, когато средствата, които осигурява, са в съответствие със осъвременените изисквания.

Новата колекция на Rabotno.bg  е изцяло съобразена с всекидневните нужди на клиентите – водещи компании в хранително-вкусовата промишленост, производствения сектор, строителството, хотелиерството и ресторантьорството, медицината и фармацията, инженерните професии и лабораторната дейност, енергетиката, транспорта и логистиката, охранителна сфера и др.

През 2019 г. Rabotno.bg акцентира върху технологичните иновации, повишаващи безопасността на облеклата, върху нови „дишащи“, но непромокаеми, материи за работа в различни условия, както и върху модерни кройки, които предлагат удобство и улесняват движенията. Колекцията работни облекла и униформи се допълва от нова гама аксесоари за безопасен труд в ярки цветове и с допълнителна устойчивост при използване в различна среда на дейност.

Rabotno.bg планира активно да продължи разрастването на своето портфолио от продукти, с което да затвърди лидерските си позиции на българския и румънския пазар. През последните години компанията бележи впечатляващ растеж благодарение на десетки иновативни решения, които повишават значително ефективността й.

„Щастливи сме да представим новата си колекция униформи. Вярваме, че въвеждането на нови модели работни облекла ще помогне на служителите в различните компании не само да се чувстват защитени, но и още по-уверени и по-комфортно по време на всекидневните си работни задължения. Прилагайки персонален подход към всеки клиент и предлагайки най-високо качество на достъпни цени, ние показваме как всяка компания може да достигне устойчив растеж. Амбицията ни е Rabotno.bg да продължи да бъде сред водещите производители и търговци на работни облекла и лични предпазни средства у нас“, коментира Христо Павлов, основател на Астра Комерс и Rabotno.bg.


17.04.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад