Назад

Среща с представители на Меди Хелп



В БТПП се проведе среща с представители на фирма Меди Хелп (MEDIHELP International). Председателят на Палатата Цветан Симеонов представи услугите, които БТПП предоставя в полза на бизнеса.

От своя страна, Уляна Канелли, член на Борда на MEDIHELP International, запозна председателя на Палатата с целите и задачите на Асоциацията за медицински туризъм, нейните стратегически партньори - Глобални здравни ресурси  и по-специално Международната aсоциация за здравна акредитация. Тя информира и за планираното мероприятие в София на 18 юни т.г. – покана ТУК.

Мероприятието е адресирано към деловите среди, свързани с медицинския, здравен, възстановителен и оздравителен процес. Българските участници ще получат информация от първа ръка относно опита и добрите практики  за международно рекламиране и промотиране на дестинация България в сферата на международния медицински туризъм.

Цветан Симеонов отбеляза подкрепата на Палатата за реформата и развитието на качествени и ефективни здравни услуги в България, за популяризиране на медицинския, здравен и възстановителен туризъм.


10.04.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад