Назад

Среща с представител на Сдружение Агро Био Свят



Председателят на БТПП Цветан Симеонов проведе среща с Андрея Щерев – представител на Сдружение Агро Био Свят. По време на срещата бяха обсъдени новостите в биотехнологиите.

Симеонов запозна госта  с дейността на Палатата и регионалната структура, както и  базите данни, с които БТПП разполага. Той представи и Сдружението GS1 България, разработването и внедряването на глобалните стандарти на GS1 за повишаване на ефективността и проследимостта по веригата на доставки в различни отрасли. Председателят на Палатата изрази готовността на БТПП да съдейства на компанията за развитие на икономическите връзки

Андрея Щерев представи подробно Сдружение Агро Био Свят. Той акцентира върху основните приоритети, сред които създаването на активна бизнес среда, повишаване нивото на екологична образованост на населението, запознаване на подрастващите и младите хора с технологиите за рециклиране на органични отпадъци, популяризиране на биологичното земеделие. Той сподели, че основната цел на сдружението е да работи за опазване и възстановяване на околната среда и да защитава интересите на своите членове, да осигурява актуална информация и консултантска помощ за тяхното професионално израстване и икономически стабилитет. 

Повече информация за дейността на Сдружение Агро Био Свят   ТУК.

 


04.04.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад