Назад

Покана за Българо-ливански бизнес форумБългарската търговско-промишлена палата, съвместно с Търговската служба към Посолството на България, организира Българо-ливански бизнес форум. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП на 3 април 2019 г. от 10.00 часа и е във връзка с проучвателно посещение у нас на експертна делегация на Министерството на индустрията на Ливан.

Освен официалната част се предвиждат двустранни срещи, като ливанската делегация ще бъде представена от фирми в секторите: строителство, електрификация, производств на пластмасови компоненти, производство на хартиени опаковки, рециклиране, производство на натурални сокове, дърообработване, застрахователно дело, козметика, изработване и разпространение на печатни материали и други.

При интерес за участие във форума, моля в срок до 2 април /вторник/ да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл irelations@bcci.bg. Участието в срещата е безплатно. Работен език – английски.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел. 02/8117 421, 8117 494.

Приложение:

Проект на програма и регистрационна форма

Списък на ливанската делегация


28.03.2019 г.
Назад