Назад

Двадесет ТОП компании с отличие „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2018”





На 21 март в хотел Маринела за пета поредна година бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”, организирани от сп. Bulgaria Business Review, сп. Business Lady и Business Lady Club.

Общо 20 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ноу-хау, добро пазарно позициониране, устойчиво развитие и други. Сред гостите на събитието бе председателят на БТПП Цветан Симеонов, който връчи 2 награди на отличени в конкурса компании.

За своите постижения в посока „Устойчиво развитие” в категория ФАРМАЦИЯ беше отличен фармацевтичният гигант Actavis – част от TevaPharmaceuticul Industries. В категория Здравеопазване бе отличена тъканна банкаFuture Health Biobank, представлявани от МЦ Афродита в България, за „Клиентски подход, ефективни медицински практики и успешно партньорство в регенеративната медицина и стволовите клетки”. В сектор ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ отличие получиха две компании. VIVACOM грабна два приза – за „Корпоративна социална отговорност” и за „Конкурентоспособност и иновации”. А1 получи награда за „Ефективни комуникации” във връзка с успешното изпълнение на комуникационната си ребрандинг стратегия. В категория БАНКОВ СЕКТОР отличието бе присъдено на Пощенска банка, за своите „Лидерски позиции в банковия сектор, развитие на технологиите и човешкия ресурс”. Две компании получиха приз за УСПЕШЕН МЕНИДЖМЪНТ – Happy Bar&Grill бяха отличени за „Ефективен клиентски подход и иновации в ресторантьорството”, а Аркон Консулт получи отличие за „Ефективен мениджмънт в бизнес консултирането”.

В категория ИНДУСТРИЯ грамота и статуетка за трета година получи „Престиж-96” АД, за „Лидерски позиции, устойчив управленски модел и развитие на човешкия капитал”. Световният лидер Елпром Троян пък грабна приз за своите постижения да се наложи като „Световен лидер и пионер в Индустриална революция 4.0”. „Артекс Инженеринг” АД за трета поредна година спечелиха първо място в категория СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА, за „Високи стандарти, устойчивост и функционалност, добавена стойност и отговорност към клиента и града”. Coca-Cola HBC Bulgaria бяха отличени за „Цялостна социално отговорна политика” в сектор БЪРЗООБОРОТНИ СТОКИ. В сектор ЗАСТРАХОВАНЕ тази година отличие грабна crex - дружество, учредено в Румъния и развиващо дейност на територията на Р България, за „Непрекъснато подобряване на качеството на предлаганите продукти и услуги”. Galaxy Investment Group бе наградена за „Инвестиции, развитие и управление на недвижима собственост”, в категория ИНВЕСТИЦИИ. Три от най-успешните МЕДИИ у нас бяха отличени в рамките на инициативата. Нова Броудкастинг Груп за трета поредна година грабна награда за „Устойчиво развитие и иновации”. Радио Витоша получи приз за „Устойчиво развитие и запазване на лидерските позиции на водеща радио станция на възраст от 25 до 45 години”, а информационна агенция и радиоверига Фокус запазва лидерските си позиции и за пета поредна година грабна награда за „Добри практики, достоверност на информацията и съхраняване на патриотизма”. В категория РЕКЛАМА, за „Иновации” отличие получиха I Dо Advertising и J Point, част от J Point Group.


25.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад