Назад

Среща с извънредния и пълномощен посланик на Швейцария

БТПП ще информира за подробностите относно предстоящо посещение на делегация от потенциални инвеститори от Швейцария в София


Н. Пр. г-жа Мюриел Берсе Коен, извънреден и пълномощен посланик на Конфедерация Швейцария в София, посети БТПП и обсъди възможностите за развитие на двустранните търговско-икономически отношения с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

Председателят запозна посланик Коен с партньорските отношения на БТПП с бизнес организации в Швейцария. Той представи дейността на БТПП и информира за работата на Арбитражния съд при Палатата, дигитализирания търговски регистър, както и дейността на Сдружение GS1 България. Дискутирано бе и развитието на българо-швейцарския проект за дуално образование ДОМИНО (Дуално образование за модерните изисквания и нужди на обществото). 

Бяха обсъдени и подробности относно предстоящо посещение на делегация от потенциални инвеститори от Швейцария в София през септември тази година. БТПП ще информира допълнително за подробностите и точния период на провеждане. За заявяване на предварителен интерес: irelations@bcci.bg

Посланик Коен заяви, че един от приоритетите по време на предстоящия ѝ  мандат ще бъде засилване на търговско-икономическите отношения между двете страни чрез съдействие и подкрепа на контактите между бизнеса от двете страни.

 

irelationsbcci.bg

 


25.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад