Назад

Председателят на БТПП с презентация пред британски фирми за бизнес средата в България



Председателят на БТПП Цветан Симеонов представи дейността на БТПП по време на бизнес семинар, посветен на темата за бъдещето на биотехнологиите и сътрудничеството в този сектор между България и Великобритания. Събитието бе организирано от Посолството на Великобритания в София и Британската организация за наука и иновации.

Целта на семинара бе създаване на устойчива бизнес мрежа и засилване на сътрудничеството между България и Великобритания в сферата на биотехнологиите. Акцент бе поставен върху опита на английските фирми  в този стратегически сектор. Семинарът протече в две части – с представяне на английските фирми и посещение на Лабораторния комплекс в София Тех Парк, както и с представяне на бизнес климата в България.

Цветан Симеонов представи дейността на БТПП, регионалната ѝ структура, членството ѝ в международни организаци, услугите, които Палатата предлага в полза на бизнеса, както и акцентира върху ползите от Арбитражния съд. Председателят на Палатата запозна британските фирми и с мястото на България в международни класации, като изтъкна предимствата за правене на бизнес в България.

 


20.03.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад