Назад

GS1 България участва в Глобален форум GS1 2019



За поредна година в конгресния център SQUARE-BRUSSELS MEETING CENTRE – Брюксел, от 18 до 21 февруари се провежда Глобален форум GS1. Броят на участниците е рекорден (повече от 880 участници от 99 страни), представители на различни Национални организации GS1 по света. България е представена в делегация, ръководена Цветан Симеонов, председател на УС на GS1 България, и екип - Цвета Братанова, изп. директор, Велин Кърчев и Десислава Димитрова, експерти.

Акцентът на тазгодишния форум е трансформацията на организацията от стандарти към услуги, свързани с идентификация на продукти и  верификация. Предвидени са многобройни възможности за споделяне на опит и добри практики от внедряването на стандарти GS1 по света, включително 65 обучения, работни срещи и пленарни сесии по направления:

  • Здравеопазване;
  • Качество на данните;
  • Търговия, в т.ч. омниканална търговия и стандартите в борбата с нелегалната  търговия;
  • Техническа индустрия;
  • и други.

По време на форума ще бъдат представени най-новите тенденции в отделните браншове и как GS1 отговаря на техните специфични нужди.

За да запознае бизнеса и обществеността в България с възможностите за приложение на стандартите GS1 в различните сектори, както и с потенциалните ползи от внедряване на тези стандарти, GS1 България ще публикува поредица от материали по различните направления, заложени в програмата на форума.


18.02.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад