Назад

Плакет и грамота за КТ „Подкрепа“

За сътрудничеството и партньорството между работодатели и синдикати в тристранния диалог




Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе сред официално поканените гости на X-тия юбилеен конгрес на Конфедерация на труда “Подкрепа”, който съвпада и с 30-годишнината от създаването на синдиката. Събитието бе официално открито от президента на Конфедерацията Димитър Манолов и от основателя Константин Тренчев.

„През годините БТПП е имала възможността да бъде свидетел на всички важни стъпки от укрепването на КТ „Подкрепа“, заяви Цветан Симеонов. Той отправи своите приветствия и поздравления пред делегатите и участниците в конгреса, като подчерта задоволството си от сътрудничеството и партньорството в тристранния диалог. По повод 30-годишнината от създаването на КТ “Подкрепа”, Симеонов връчи на Димитър Манолов плакет и грамота от името на БТПП.

Официални приветствия и поздравления бяха поднесени и от президента Румен Радев, вицепремиера Марияна Николова, министър-председателя Бойко Борисов, кмета на София Йорданка Фандъкова, омбудсмана Мая Манолова, министри и социални партньори. Сред официалните гости на Конгреса бяха посланици и социални аташета, ръководствата на политически партии, обществени организации и институции, общественици и интелектуалци.

 


08.02.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад