Назад

Среща с представител на компания DTK Electronics

Възможност за бизнес партньорство с утвърден лидер в разработката на компоненти за телекомуникационни мрежи


Председателят на БТПП проведе среща с Владимир Лалов, мениджър бизнес развитие на компанията DTK Electronics (http://www.dtk-electronics.com). Целта на разговора бе да се представи основната дейност на фирмата, както и да се обсъдят възможностите за сътрудничество с бизнес партньори от страната и чужбина.

По време на срещата Владимир Лалов представи компанията, която е специализирана основно в разработка, производство и сервиз на усилватели и компоненти за CATV мрежи. Той заяви, че в България DTK Electronics е лидер в бранша. Компанията е създадена през 1996 г. в София и от тогава продуктите ѝ са предпочитани от почти всички утвърдени доставчици на кабелна телевизия. Той допълни, че проявяват интерес към намиране на бизнес партньори от страната и чужбина, на които да предоставят производствена база и мощности в София. ДТК Електроникс се интересува от партньорство с телекомуникационни оператори и локални кабелни мрежи, както и с компании, занимаващи се с проектиране и производство на тестово оборудване за електроника, автомобилостроене и самолетостроене; дизайн и производство на електронни и електромеханични изделия по задание и идея на клиента в областта на електрониката, Интернет на нещата (IoT), автомобилостроене и самолетостроене.

Симеонов запозна госта си с дейността на Палатата и регионалната структура, както и базите данни, с които БТПП разполага. Председателят на Палатата изрази готовността на БТПП да окаже съдействие на българската фирма за развитие на икономическите партньорства.

Тези, които се интересуват от дейността на фирма „DTK Electronics”, могат да се свържат с г-н Владимир Лалов на тел.: + 359 2 971 8511 или e-mail: lalov@dtk-electronics.com.

 


01.02.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад