Назад

Среща на социалните партньори с министъра на труда и социалната политикаГлавният секретар на БТПП Васил Тодоров и Михаела Михайлова, експерт от юридическата дирекция, участваха в работна среща на социалните партньори, организирана от Бисер Петков - министър на труда и социалната политика, във връзка с разработването на проект за промени в Кодекса на труда.

В срещата участваха още заместник-министрите Султанка Петрова и Лазар Лазаров, както и представители на всички национално представителни организации на работниците и служителите и на работодателите.

Дискутирани бяха основните акценти и възможности за работа на партньорите за разработването на проект за промени в Кодекса на труда.

Участващите в срещата страни се съгласиха предложенията, дадени от организациите на работодателите и на синдикатите, да бъдат систематизирани с цел да се определят предложенията, по които има консенсус, както и тези, по отношение на които следва да се проведат преговори в опит да се постигне съгласие за промени в трудовото законодателство.


31.01.2019 г.

Още новини:

Видео:

Назад