Назад

БТПП е институционален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Годишната конференция обхваща теми, свързани с пазарите, бизнеса, технологиите и науката






Главният секретар на БТПП Васил Тодоров присъства на официалното откриване  на третата годишна конференция на Bloomberg TV Bulgaria.

Годишната конференция е насочена към най-важните световни икономически събития, които променят пазарите, бизнеса и водят до развитие на нови технологии. Конференцията беше открита официално от Джефри Грийн – изпълнителен продуцент на Bloomberg TV Bulgaria Bulgaria, Томислав Дончев – вицепремиер на България, и Илиян Георгиев – главен изпълнителен директор и член на управителния съвет на Българо-американската кредитна банка.

По време на конференцията експерти и анализатори представиха и дискутираха водещи тенденции. Тази година на фокус бяха глобалните икономически събития, технологичните тенденции в индустриите и бизнеса и най-новите научни постижения. Водещият слоган на конференцията тази година е, че „промяната започва с всеки един от нас“. Първият панел на дискусия беше посветен на икономиката и финансите, а вторият панел – на дигитализацията, на Индустрия 4.0 и Индустрия 5.0. Бяха обсъдени теми за дигитализацията и блокчейн технологиите. Специалният гост на събитието тази година беше футуристът Рей Хамънд, както и д-р Красимира Чемешанска, изпълнителен директор на „Амджен България“.

 


16.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад