Назад

Предстои 24-то издание на Благотворителния Коледен базар



Албена Джоунс, президент на Международния женски клуб – София (МЖК), и Мая Методиева, вицепрезидент на Клуба, посетиха БТПП и проведоха среща с председателя на Палатата Цветан Симеонов. Повод за срещата бе да се обсъди предстоящото 24-то издание на Благотворителния Коледен Базар, който ще се проведе от 09:00 до 19:00 часа в неделя, 2 декември 2018 г., в Интер Експо Център - София.

Всяка година базарът предоставя възможност на участниците от различни държави да представят своите традиционни занаяти, фолклорна музика и танци, национални носии и кухня, литература, култура и обичаи.

Албена Джоунс представи нововъведенията в тазгодишното издание на Базара – сред които привличането на нови участници – посолства и почетни консули, както и въвеждането на ПОС терминали за извършване на плащанията. Тя сподели още, че се очакват над 10 000 посетители на Базара и повече от 400 000 лв. събрани средства за благотворителност. Координатор на 24-то издание е съпругата на американския посланик в България – Никол Симънс.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за сътрудничество с БТПП по време на Базара, както и предстоящи бъдещи инициативи.

Желаещите да посетят Базара, могат да получат повече информация на тел.: 02 951 6117 или  на е-mail: admin@iwc-sofia.org

 

Международният Женски Клуб-София е най-старата благотворителна организация в България с 30-годишна история и единствената женска организация в света, която съумява да набере почти 200,000 евро за благотворителност в рамките само на един ден по време на ежегодния си базар.

 

Приложение: Спонсорските пакети на Базара


10.10.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад