Назад

БТПП: Доверете се на българското, защото то е по-качествено!

Вестник и агенция „Монитор“ са медийни партньори на събитието








Доверете се на българското, защото то е по-качествено! Българските стоки се радват на интерес от потребителите и се надявам износът им да продължава да нараства.  Това заяви председателят на БТПП Цветан Симеонов по време на откриването на 13-то издание на „Доверете се на българското“ в ЦУМ, в което участват 40 фирми.

Той подчерта, че всички стоки на изложението, което продължава до 7 октомври се продават с отстъпка от редовната им цена.
В периода 28 септември – 7 октомври ще бъдат представени най-новите колекции спортни и елегантни облекла за есенния и зимния сезон на атрактивни цени. Ръчно плетени дрехи със сценарии и шалове с български орнаменти ще представи фирма от Варна. Ще може да закупите чанти и обувки от естествена кожа. На изложението ще може да намерите и нови модели шапки и аксесоари.

Посетители ще научат за полезните съставки на зеолита и копривата и как да се използват в ежедневието. Любимата на всички посетители козметика и хранителни добавки с екстракти от охлюв Helix aspersa ще предложат нови продукти по време на изложението. 

о традиция са осигурени награди за посетителите, които на лотариен принцип ще се борят за подаръци от 40-те фирми, които участват в изложението.

Вестник и агенция „Монитор“ са медийни партньори на събитието.


28.09.2018 г.
Назад