Назад

Технострой Инженеринг намери чуждестранен партньор

Със съдействието на Enterprise Europe Network


През март т.г., Enterprise Europe Network към Българска търговско-промишлена палата организира двустранни  бизнес срещи с представители на фирми от Германия. В тях участие взе компанията Технострой Инженеринг, член на БТПП. Компанията осъществява дейност в сферата на производство и търговия с метални конструкции. По време на двустранните срещи представители на компанията имаха възможност да представят своята фирма и да обсъдят възможностите за съвместно сътрудничество с чуждестранни партньори. В резултат на това, една от немските компании направи и първата си поръчка, състояща се в  изработка и доставка на 23 тона метална конструкция. Благодарение на дългогодишния си 23-годишен опит, Технострой Инженеринг успешно изпълни изискванията на немския партньор. Втората поръчка не закъснява, като този път се поставят и по-специфични изисквания за изработка. В момента Технострой Инженеринг изработват капсуловка на вентилатор и допълнителни метални детайли (около 12 тона общо).

Управителят на фирма Технострой Инженеринг, инж. Славейко Генев, сподели, че очаква съвместната работа с немската фирма да продължи и да се превърне в едно дългосрочно партньорство.

Ако и Вие търсите международни партньори или имате въпроси, свързани с навлизането на нов пазар, не се колебайте да се свържете с екипа на  Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата. Мрежата е инициирана от Европейската комисия и предоставя безплатни услуги на МСП.


27.09.2018 г.
Назад